Hrvatska

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE VEĆE OD 900 kn

Sve narudžbe poslane su putem hrvatske pošte

Narudžba se isporučuje na dogovorenu adresu u roku od 2-5 radna dana ( izuzev subote, nedjelje ili praznika)

Uplatom na račun cijena je 29kn

  • na Vašu e-mail adresu navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) 36+9kn

  • omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini.
    36kn se plaća na cijenu proizvoda, 9kn se plaća dostavljaču ili pri preuzimanju pošiljke u pošti nakon što s dobije obavijest u poštanskom sandučiću o primitku pošiljke.

Kako bi znali gdje Vam se narudžba trenutno nalazi na Vaš e-mail će biti poslan broj za praćenje pošiljke i link Hrvatke pošte gdje ga upisujete.

Kada će biti poslana moja narudžba?

Kada je narudžba spremna za isporuku šalje se do 12 sati svakog radnog dana, a dolazi u roku 2-5 radnih dana.

Koristimo sva razumna sredstva za osiguravanje isporuke vaše narudžbe, te ne možemo prihvatiti odgovornost za kasne isporuke zbog okolnosti izvan naše kontrole.

Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

Ukoliko se plaćanje vrši bankovnom doznakom (virmanom ili internet bankarstvom) kupac je dužan koristiti podatke za uplatu koje primi e-poštom od strane prodavatelja.
Ugovorena kupoprodajna cijena uključuje sve poreze i davanja te je izražena u hrvatskim kunama.

Uz cijenu u hrvatskim kunama, naznačena je cijena i u eurima. Napominjemo da je sredstvo plaćanja u Republici Hrvatskoj kuna, te kupac plaća trošak konverzije valuta.

Dizajn Cvita dostavu vrši unutar Republike Hrvatske, Europske Unije, Republike Srbije te Bosne i Hercegovine.

Cijena dostave za zemlje izvan hrvatske je 170kn, odnosno cijena će biti izražena u eurima ovisno o trenutnom tečaju

Kako se većina proizvoda izrađuje prema narudžbi kupca na izradu naručenog proizvoda od dana narudžbe potrebno je čekati 15 radnih dana.