Cvitana Juričev Martinčev je mlada dizajnerica koja svoje kreacije izrađuje s puno ljubavi, mašte i gušta. To su prvenstveno ženske torbe i ruksaci srednjeg i većeg obujma.

Dizajn Cvita, kao obrt za dizajniranje i šivanje unikatnih torbi i modnih dodataka, postoji od veljače 2019. godine, ali Cvita se šivanjem i kreiranjem bavi već više od 10 godina, sudjelovala je na brojnim sajmovima i modnim revijama, a u izradi koristi visokokvalitetne materijale te radi na profesionalnim šivaćim strojevima.

Dizajn Cvita temelji se prvenstveno na proizvodnji originalnih i unikatnih proizvoda gdje kupci mogu izabrati torbu koja je predstavljena u Facebook albumu ili web stranici, a mogu i naručiti onu po svom ukusu.

Multifunkcionalnost
Osim estetskog doživljaja i kvalitete, Dizajn Cvita nudi i multifunkcionalnost, poput torbi koje se pomicanjem remena mogu nositi na 3 različita načina: kao ruksak, preko jednog ramena ili u ruci.

Stilovi
Ženske torbe i ruksaci su različitih stilova, od ležernih ruksaka “za svaki dan” i šetnju gradom, poslovnih torbi koje mogu poslužiti za nošenje fascikli, rokovnika, laptopa do elegantih torbica i torbi za večernji izlazak ili neku svečaniju prigodu.

Materijali
Uz vanjski izgled proizvoda, Cvita stavlja prioritet i na njihovu kvalitetu. U izradi se koriste visokokvalitetna umjetna koža i razne tkanine jer su se pokazali izdržljivima, pouzdanima te vizualno i taktilno ugodnima. Sve se prošiva kvalitetnim koncem.

Komunikacija s kupcima
Cvita njeguje redovitu suradnju s postojećim i potencijalnim klijentima tako da zaljubljenici u njene torbe mogu u dogovoru s dizajnericom osmisliti torbu ili ruksak po vlastitoj želji, a Cvita vrlo rado kupcima da i savjet o npr. kombinaciji boja, vrsti materijala, funkcionalnost – džepovi, remeni, tip torbe i sl.